Werken

Ik wil werken

Op het Ubuntuplein zijn ruimschoots faciliteiten en inspiratie voorhanden om naast of na je beroepsbezigheden nieuwe dingen aan te pakken.

Voor de bewoners zijn er voor allerlei doeleinden werkruimten en ateliers van verschillende grootte, beschikbaar. Ze kunnen alleen of samen met anderen gehuurd en gebruikt  worden. Kort voor het begin van de bouw, worden daar concrete afspraken over gemaakt. De grens van de mogelijkheden wordt bepaald door de definitie door de gemeente van “beroep aan huis” en mogelijke overlast voor je buren.  Zo heb je met het kopen of huren van een betrekkelijk kleine woning, extra ruimte ter beschikking, net zolang als je dat nodig hebt.
Nadere informatie hierover: info@ubuntuplein.nl

Verder komt ongeveer 3.000 m2 ruimte voor ondernemers en instellingen. Er komt een grand café met zalencentrum.  In de winkelruimten komen o.a. een gezondheidscentrum en een markthal waar lokale ondernemers hun (verse) producten verkopen. Uitvaartverzorging Vanadis opent een vestiging aan de Dreef. Het parkeren voor bewoners en bezoekers wordt geconcentreerd onder een verhoogd deel van de binnentuin.

De ondernemers en professionals, die hier meteen al nieuwe uitdagingen en synergie vinden en een bedding willen vormen voor nieuwe initiatieven, werken onder meer aan: alle vormen van zorg en gezondheidsbevordering, opleidingen en coaching, bewegingstherapie en Tai Chi, theater en dagbesteding, kunst en cultuur.

De locatie is uniek: direct ten zuiden van het Groote Bolwerk is de noordelijke ingang van het NS station Zutphen, met de binnenstad direct aan de zuidelijke ingang.

Aan het andere einde van het Groote Bolwerk is een “woonboulevard” met overige voorzieningen.

Er is nog ruimte voor nieuwe collega’s. Nadere informatie: relaties@ubuntuplein.nl